Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A benned élő Fény

 

935151_267773860029329_1158832917_n.jpg

 

A benned élő Fény megvilágítja előtted az utat, nem kell mást tenned, mint rábízni magad az isteni vezetésre.

Mi emberek sokan vagyunk akik átadjuk magunkat az isteni vezetésnek, de mégis valahogy mi magunk akarjuk megoldani a dolgainkat.

Erre legjobb tanítás a 2010- es üzenetem.


1295943625_35.jpg


Az Irgalom egy út
 
 
 
    Ha nem figyelsz elég mélyen magadra, a változás sokszor távolra visz önmagadtól, mert belefeledkezel a hiányosságokba, és nem látod meg az Élet szebbik oldalát.
Nem látod meg azt az Isteni Tervet, amely kibontakozóban van előtted, mivel meg akarod oldani, ki akarod pótolni az éppen felmerülő problémás helyzeteket,- ahelyett, hogy minden problémádat az ÉN Isteni Irgalmas szívembe helyeznél el.
Valójában átadod NEKEM gondjaidat, de mégis különböző javaslatokat teszel, miképp és hogyan oldjam meg. A bizalom és a ráhagyatkozás ilyenkor nem az erősséged.
Az ÉN Isteni Irgalmam és Szentséges Szívem, olyan lehetetlennek tűnő helyzetekben is megoldást talál, amit te egyébként emberi tudattal, átlátható módon semmiképp nem tudnál megoldani és a megvalósulás mezejére vinni.
Ezért hát arra kérlek benneteket emberek, az Isteni Irgalmasságomban merüljetek el.
  
   Az Irgalom egy Szentség, amely által szíveteket megnyitva közelebb kerülhettek az Istenihez, mindahhoz a megnyilvánuláshoz, amelyben lelketek olyan magasságokat jár be, miszerint az ATYA minden egyszülött gyermekének lehetővé teszi az isteni megtérés példázatát,- módot, lehetőséget ad, újabb és újabb megtérésekre.  
Abban pedig, hogy ezt mikor teszitek meg, nektek kell döntést hoznotok.
Az Isteni Irgalom, az élet minden percében egy nyitott kapu, amely minden egyszülött gyermek előtt kitárja szívét az arra rászorulóknak.
Az Irgalom egy út, amelyen keresztül elvezet utad a MENNYEI ATYÁHOZ, hazatérsz az Ő ORSZÁGÁBA,- lehetőséget kapva a teljesség megélésére.
Belső Hang által lejegyezte: Feketéné Lendvai Katalin
 


 
„Gondoskodj, TE!”


Az üzenetet az Úr egy szentség hírében meghalt nápolyi ferences szerzetespapnak,Don Dolindo Ruotolnak adta,aki 1882-ben született,s a boldoggáavatása folyamatban van.


"Miért vagytok nyugtalanok és zavarodottak? 
- Hagyjátok rám a gondjaitokat, minden ügyeteket, és megnyugszotok. 
Bizony mondom nektek, minden valódi, vak és teljes odaadási gesztusotok meghozza az eredményt, amire vágytok, és megoldja a kibírhatatlan helyzeteket! 
Az, hogy rám hagyatkoztok, nem azt jelenti, hogy aggódtok, nyugtalankodtok és kétségbeestek, majd végül izgatottan megkértek, hogy segítsek.
Az Istenre-hagyatkozás azt jelenti, hogy nyugodtan becsukjátok lelketek szemét, és átadjátok magatokat nekem, hogy fölvegyelek a karomba, és átvigyelek a túlsó partra, mint egy anya az alvó kisgyermekét. 
Ami zaklatottá tesz és nagyon árt nektek, az a rágódás, az egy gondolat körüli forgás, az aggodalmaskodás, amivel kínozzátok magatokat, mert azt hiszitek, hogy mindenáron nektek kell mindent megoldani. . 
Pedig mennyi mindent tudok tenni, ha a lélek lelki és anyagi szükségleteiben hozzám fordul, rám néz és azt mondja: „Gondoskodj, TE!”, és közben becsukja a szemét, és megnyugszik bennem! .
Kevés kegyelmet kaptok, ha gyötritek magatokat, hogy megkapjátok, de nagyon sokat kaptok, ha az imátok a teljes önátadás és bizalomteli ráhagyatkozás.
A szenvedésben imádkoztok, hogy vegyem el, de úgy vegyem el, ahogy ti elképzelitek. 
Hozzám fordultok, de azt akarjátok, hogy én alkalmazkodjak a ti elgondolásotokhoz. 
Olyanok vagytok, mint az a beteg, aki orvoshoz megy, mégis ő maga akarja meghatározni, hogy milyen legyen a gyógymód. Ne így imádkozzatok, hanem úgy, ahogy tanítottalak titeket a Miatyánkban: „Szenteltessék meg a Te neved!” - ez azt jelenti: Dicsőítsen meg ez a bajom és szorongatásom. . 
„Jöjjön el a Te országod” azt jelenti: Minden építse a Te országodat bennünk és a világban. .
„Legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is” azt jelenti: Tégy ebben az ügyben úgy, ahogy a legjobbnak látod az öröklétünk és a földi életünk szempontjából.”
Ha igazán azt mondjátok: „Legyen meg a Te akaratod!”, vagy: „Gondoskodj Te!”, akkor beavatkozom egész mindenhatóságommal, és megoldom a kilátástalan helyzetet. 
És ha azt látod, hogy a helyzet rosszabbodott, ahelyett, hogy javult volna, akkor se nyugtalankodj! 
Csukd be a szemed, és mondd bizalommal: „Legyen meg a Te akaratod, gondoskodj Te!” 
Bizony mondom neked, gondoskodni fogok, beavatkozom, mint egy orvos, és akár csodát is teszek, ha kell.
Azt látod, hogy a beteg állapota rosszabbodott? 
Ne nyugtalankodj! Csukd be a szemed, és mondd: „Gondoskodj Te!” 
Bizony mondom neked, gondoskodni fogok."

 


  
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.