Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DNS- RNS / DNS -spirituális bioenergetika leírása, és hatása az ember fejlődésében

2014.02.24

 DNS- RNS / DNS -spirituális bioenergetika leírása, és hatása az ember fejlődésében

 
Cikk forrása: dns.bioenergetikus.hu/
 
 A DNS spirituális szempontból jóval több, mint egy speciális nukleinsav, mely többek között „csak” átörökíti egyik sejtről a másikra a genetikai kódokat, vagy irányítja a fehérjeszintézist ( DNS, RNS biokémia ). A DNS dupla hélix formátumát (csavarodását) a gravitációnak, az időnek, a mágnesességnek és a kozmikus energetikai szövedéknek köszönheti.
 
A DNS (hasonlóan az aurához) több (spirituális-mágneses) szakrális burokkal rendelkezik, mely tartalmazza mindazon információt, mellyel, a tudattal és szabad választási joggal rendelkező ember befolyásolhatja fejlődését fizikai, spirituális létére ill. az egészségére vonatkozóan is (DNS és a candida betegség összefüggése). A DNS mágneses burok (interdimenziós energiamező) szintjei tükrözik és tartalmazzák mindazon lehetőségeket és információkat, melyek rendelkezésére állnak az embernek (melyekkel eleve rendelkezik), és amelyek szolgálják az egyén további fejlődési szándékát, gyógyulását és annak megvalósulását. Ezen lenyomatok a DNS szakrális rétegeiben találhatóak meg, melyek egymással szoros kapcsolatban állnak. Minden réteg „értesül” bármelyik rétegnek az információjáról, rezgésszintjéről, ha úgy „tetszik”, az ember szellemi befolyásáról és hatásáról (szándék, döntés!). 

A fizikailag látható első DNS réteget a következő 11 mágneses DNS réteg (burok), mint árnyék veszi körül, és az ember számára csak ez lesz idővel is észlelhető, mivel az ember négydimenziós entitás egy sokdimenziós valóságban. A sejtjeivel, illetve a DNS -sel folyamatos (tudattalan) bioenergetikai kommunikációban áll az ember, és a sejtek követik a tudat által diktált elvárásokat (sejtintelligencia). Ezért van az, hogy a tudatos energetikai hozzáállással, és tudatos információ továbbítással (beszéd, mint rezgés, szándék és döntés, mint energetikai irányítás-azaz hozzáállás) gyorsítható, vagy blokkolható a gyógyulási folyamat (stressz-stressz oldó források, fogyókúra és a bioenergetikai gondolkodás)! 

A DNS interdimenziós mágneses terének (burkainak) természetes, külső beavatkozástól mentes befolyásáról (rezgésszint emeléséről) van szó, mivel nincs semmi, ami predesztinált (predesztenáció = eleve elrendeltség) lenne, mert a szabad akarat és szabad választás mindenben és mindenhol érvényesül (szemléletmód)! Csak korlátozott tudatosság és dualitás (természetes pozitivitás és negatívizmus) van, mely ugyan az ember, emberiség energetikai és Tudati „sajátossága” egyenlőre még, de ez ami vár a fejlődésre és fejlesztésre, egyensúlyba hozásra, ez a jövő útja! A DNS betegség befogadó zára is „saját tervezés”, de adott a szabad akarat, amivel bezárható az a zár, amit végképp nem áll szándékunkban megtapasztalni. A tudatos szándék és választás által, ezek a betegségekre, fertőző ágensekre is nyitott zárak bezárhatóak és átkódolhatóak. Ez esetben maga az a lényegi megtapasztalás, amivel „átemeljük magunkat”, egy adott, számunkra negatív szituáción (és ez nem csak a betegségekre vonatkozik)! 

 
A hiedelmek gyökeres eredete, a betegségek fizikai megnyilvánulásának formái és azok elfogadása, a bűnösség és bűnért (illetve mindenért, jóért - rosszért) való megfizetés karmája és félelme (és az ezekbe való feltétel nélküli hit), maga a karma és az eleve elrendeltség szintén a DNS -be van kódolva (generációkról-generációkra, családfáról-családfára), és a régi mintájú energia mintázatot "ábrázolja". Az Új energia, az ún. Kristály Energia felvétele és megnyitása önmagunkban ( DNS -szinten), már nem támogatja (nem tartalmazza) a régi hitrendszert és annak elfogadását, hanem a jólét energiát, a valódi harmóniát, az egészség természetes állapotát és az ember (emberiség, Föld) általános jó- és jóléti Egyensúlyi energia állapotát tartalmazza. 
Kép eredeti forrása: shaumbra.wire.hu

Ez a Kristály Energia tartalom és tudás is már eleve benne van mindenkinek és mindennek a DNS -kódrendszerében, azaz "Az Eredeti Terv" - Forrás Kódban, és ez a szent geometria mintázat mostantól mindenki számára elérhető, ha ezt választjaÖnmagában kiteljesedni (a szerves élet mintázata ötpontú szimmetrián alapul, a pentagramon). A Kristály Energia, a pentagramenergia mintázat hozza létre az összekapcsolódást a kozmikus DNS -szintünkkel. Ajánlott oldal: kryon.hu (az emberi DNS).

Az átmenetelt, az "áthuzalozást" elsősorban relaxációk során kérni és engedni kell magunktól-Felsőbb Benső Éntől, különböző "fizikai" technikai segítségek azonban adottak és felhasználhatóak, mint pl. a színterápia (arany, ezüst, akvamarin, magenta, réz vagy vörös arany, indigó lila, a barack és a narancs színek), a zene-hangterápia- célszerű a delfinek és bálnák hangjait hallgatni, a Bach-virágterápia -elsősegélyterápia, a Schüssler-só terápiaHomeopátia, illetve a gyógynövényterápia (Szent Bazsalikom-indiai eredetű ayurvédikus gyógynövény). A régi mintázatú energiából az új mintázatú energiába való energetikai átmenet testileg (fáradtság, emésztési problémák, gerinc fájdalmak), lelkileg (stressz, feszültség, bizonytalanság) szellemileg (régi mintázatú szorongások, fantom félelmek, negatív gondolati lenyomatok elengedése) sem könnyű és gyors folyamat (csak az ember energetikai védelme miatt nem az). Szükséges a kiegyensúlyozott táplálkozás, a fehérje dús étrend megfelelő lúgosítás mellett, mert az átalakulás folyamán sok aminosavat használ fel a DNS (fehérjék, táplálkozás bioenergetikalúgosítás-savasodás), és a megfelelő idejű alvás biztosítása, egyben a jó erőnlét fenntartása megfelelő mozgásgyakorlatokkal (bioenergetikai mozgásgyakorlatok, légzéstechnika, fogyókúra- mozgás és edzésterv). Amennyiben Ön most olvassa ezen sorokat és érdeklődés, kérdések, akár kétkedések merülnek fel önben, akkor biztos lehet abban, hogy ez sem a véletlen műve.... További ismeretanyagot, gyakorlati útmutatást találhat ezen anyaggal kapcsolatban a Shaumbra oldalakon, ahol az új spirituális energia információinak közvetítése, átadása zajlik: http://shaumbra-hu.info - Az Új Föld gyógyítói technikái a 21. században. 

A szándék, választás, döntés kinyilvánítása, megengedése és a teremtés szinkronicitása az, amely megvalósítja az egyensúlyt, melyet kívántunk és elfogadunk. Minden „csodaszámba” illő gyógyulás DNS (szakrális) szinten ment végbe, az egyén saját szándéka, megközelítése, elfogadása és megengedése által. Azaz, olyan tudati ráhatást tudott alkalmazni a gyógyuló saját szervezetére nézve, melyet maximálisan követett és felhasznált a sejtszinti tudatossága. A DNS gyógyítás, gyógyulás rétege (IX. réteg) az emberi sejt intelligenciájának aktivizálása. 
Kép eredeti forrása: shaumbra.wire.hu

Ez a DNS interdimenzionális antennája, a gyógyulás szándéka itt talál „befogadásra”, a harmónia „meghallása” a gyógyulás aktivizálásának a kulcsa.

A gondolat, az érzelem, és a kimondott szó is energia, rezgés. Az „ezek” által képzett rezgésekre illetve rezgésszintre reagálnak a sejtek, illetve a DNS mágneses szakrális tere. Minél magasabb a tudatunk által képviselt és átadott rezgésszint (pozitív gondolat, pozitív érzelem, beszéd), annál magasabb szintű energia frekvenciában részesülnek sejtjeink. 

A megfelelő „utasítást” (kérést), a DNS burok megfelelő szakrális szintje veszi át, illetve „értelmezi” azt. Ez a mágneses tér „hall” és utasításként értelmez minden agyi-elme produktumot (azaz gondolatot) és kimondott szót (annak rezgésszintjét), ezért figyeljünk oda arra, hogy mit mondunk, mert így annak a rezgésszintjét veszi át egész szervezetünk (és azt is veszi természetesnek..)! 

Beszélgessen sejtjeivel, fejezze ki választását szóban, azaz küldje meg rezgésszinten is eredeti szándékát, utasítását a sejtjeinek, DNS -ének! Ez nem más, mint tudatos energetikai együttműködés sejtjeivel, DNS szinten. A DNS /I. réteg/ biológiai rétege tartalmazza a teljes genetikai kódot (a DNS dupla hélix formátumát, mint biológiai „ujjlenyomatot,” fizikai síkon csak ez az egy látszik), ide érkeznek be először a tudat által küldött információk! A mentális, a tudatos hozzáállás és irányítás a gyógyulás kimenetelében - programozásának hatása a gyógyulásban-, és annak lezajlási idejében így nyer értelmet (az ember, mint pszicho-szomatikus egység). 

Gondolkodjék az energetikai szemléletmód alapján: …a betegség tehát nem más, mint a szervezetem (a sejtjeim, a DNS -em) üzenete tudatom számára arról, hogy rosszul használom fel energetikai tartalékaimat, illetve gátlom az energetikai blokkjaim feloldását! Következményesen, mivel elsődlegesen a bélflóra állományban történt meg az energetikai „kisülés”, azaz az elsődleges energetikai hiány itt lépett fel, és kódrendszerem nyitott a gomba ágensek felé, nyitottá váltam a candida albicans gombafertőzésfelé... 

…Most kinyilvánítom minden sejtem felé a gyógyulási szándékom, mert ez a döntésem, és mindent megteszek fizikailag is az energetikai egyensúly visszaállításáért, mi több, emelem energetikai rezgésszintemet! Folyamatosan fenntartom ezt az energetikai információt magamban (elmémben), és ezt továbbítom sejtjeim, DNS -eim felé…! Ön az, aki katalizálja Önmagát a gyógyulásra!

Ez a szellemi támogatás és produktív folyamat a sejtek számára mindaddig tart, amíg tudatával más információt nem közöl, azaz, nem ad ki más utasítást! Ez a „félreinformálás” leggyakrabban nem tudatosan történik meg, hanem az aggódás, türelmetlenség és bizonytalanság az, amely gátló tényezőként jelentkezhet a továbbiakban. Ettől sem kell megijednie, mert ez a dualitásból fakad, mely még egyelőre szorosan hozzátartozik az emberiség fejlődési „stratégiájához”! Jelentse ki (kérje), hogy a „fantom” félelmektől, stressztől a továbbiakban meg szándékozik szabadulni, és energetikai egyensúlyt óhajt kialakítani magában és környezetében. 

Tartsa magát az eredeti szándékához, és gyakran emlékeztesse magát arra, hogy a sejtjei ( DNS -e) ezt tudomásul vették, és végzik a dolgukat gyógyulása érdekében! Használja célzottan az energetikai tudatosságát és a különböző energetikai blokk-oldó stratégiákat (lásd. még: Mély be- és kilégzés technikaStressz bioenergetika és a kiegyensúlyozott önbecsülés megteremtése, aBioenergetikai gyógymódokatBioenergetikai és Biorezonancia kezeléseketRadiesztézia), melyek emelik az egész szervezetének energetikai rezgésszintjét és korrekciós munkáját!

A közvetlen rezgésszint emelést és az Új Energiára (Benső Énre) való kapcsolódást a KAPCSOLATTEREMTŐ " GYÓGYÍTÁS "(Reconnective HealingŸ), és a KAPCSOLATTEREMTŐ (The ReconnectionŸ folyamat) folyamat hozhatja létre testileg - lelkileg - szellemileg, azaz az egész ember Omnifizális - meridián rendszerében!


A komplementer medicina, a különböző természetgyógyászati- gyógymódok és alkalmazások (pl. bioenergetikai gyógymódok, bioenergetikai szellemi és lelki ön-gyakorlatok), az egyén számára szükséges és folyamatban lévő medicinális terápiát-kezelést-diagnosztikát soha nem helyettesítő - helyettesíthető, vagy azt önhatalmúlag ki- és felváltó - felváltható terápiás alkalmazások, csak a fizikai-lelki javulást és jóllétet, gyógyulást elősegítő és támogató, kiegészítő gyógymódok - alkalmazási technikák! 


DNS - RNS / Kiemelt és ajánlott Társoldalak:
Genetika lap.hu, Holisztikus lap.hu, Integrálpszichológia lap.hu

Kineziológia lap.hu, Virágterápia lap.hu

Az Új Föld - az Új Energia - Az Új Tudatossághoz kapcsolódó oldalak és irodalom: 
shaumbra-hu.info / Bíbor kör - Tóbiás anyagai 1999-2010 /, Kryon anyagai - kryon.hu, Az Új Energia - Új Tudatosság /azujenergia.hu/ 
Mandala-Véda Könyvkiadó: Kryon sorozat (Kryon égi-csatornából érkezett tanításai- XI kötet)
Esther és Jerry Hicks (Édesvíz Kiadó): Új életet kezdhetsz! (I, II kötet), Kérd és megadatik! (I, II kötet)
DR. ERIC PEARL - KAPCSOLATTEREMTŐ GYÓGYÍTÁS: Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! (Édesvíz Kiadó)
 
 
 
 DNS és a tudomány
kryon.hu/dns-rol.php
 

delfin_szerelem.jpg
http://fenyszulott.gportal.hu/portal/fenyszulott/image/gallery/1329893719_16.gif

(klikk)
 
 
 
  
Mágneses pólusváltás 
 

fold-angyala.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.